SUDIJE U ŽENSKOJ SPORTSKOJ GIMNASTICI

 

ALEKSANDRA RISTIĆ

Brevet III kategorija

Sudila na Svetskom prvenstu u Pekingu (Kina) 1999. godine, Evropskom prvenstvu u Parizu (Francuska) 2000. godine, Evropskom prvenstvu u Patrasu (Grčka) 2002. godine, Svetskom prvenstvu u Anahajmu (Los Angeles, USA) 2003. godine, Evropskom prvenstvu u Amsterdamu (Holandija) 2004. godine, Svetskom KUP-u u Osjeku (Hrvatska) 2011. godine i brojnim međunarodnim turnirima. Takođe je glavna za sudijska pitanja u Gimnastickom savezu Srbije. Bila je i direktor takmicenja na EYOF-u (European Youth Olympic Festival) 2007. godine i Univerzijadi 2009. godine koji su se održali u Beogradu.

JOVANA TEODOROVIĆ

I nacionalna kategorija, sudila na svim nacionalnim takmičenjima u 2011. godini i internacionalnim turnirima: "Zelena Jama open" (Slovenija), "Elek Matolay Memorial Competition" (Mađarska), "Memorijalni turnir Laza Krstić i Marica Dželatović" (Novi Sad) i Sava Kup (Sremska Mitrovica). Prvi put položila za sudiju 2002. godine.

KOLARSKI BOJANA

II nacionalna kategorija, sudila na nacionalnim takmičenjima i internacionalnom turniru "Memorijalni turnir Laza Krstić i Marica Dželatović" (Novi Sad). Prvi put položila za sudiju 1996. godine.

KOLARSKI JELENA

IV nacionalna kategorija, sudila na nacionalnim takmičenjima. Prvi put položila za sudiju 2009. godine.

DRAGANA PEŠIĆ

IV nacionalna kategorija, sudila na nacionalnim takmičenjima i internacionalnom turniru "Memorijalni turnir Laza Krstić i Marica Dželatović" (Novi Sad). Prvi put položila za sudiju 2009. godine.

ISIDORA SIMIĆ

I nacionalna kategorija, sudila na svim nacionalnim takmičenjima u 2011. godini i internacionalnim turnirima: "Memorijalni turnir Laza Krstić i Marica Dželatović" (Novi Sad) i Sava Kup (Sremska Mitrovica). Prvi put položila za sudiju 1996. godine.